19 Mayıs 2012 Cumartesi

Rüyada Cenaze Görmek Nedir ?


Rüyada Cenaze Görmek Nedir ; Rüyada görülen cenaze , uzun bir ömür simgeler. Bazen gurbete çıkmayı işaret eder. Kimi zaman sağlık veya beklenmeye bir mirasa yorumlanır. Ayrıca düğün evi olarak da çağrışım yapar.
Bir kimse rüyasında cenaza taşıdığını görürse , zengin olacağını ve çevresinin kendisine muhtaç olacaklarına işaret eder. Eğer bir cenaze üzerine namaz kıldığını görürse, Allah’ın sevgili kulu olduğuna hükmedilir.

Bir kimse rüyada cenazenin arkasından gittiğini görse , uzun ömürlü olacağının işaretidir. Bir kimse rüyada gittiği cenazenin kendi ailesinden birine ait olduğunu ve ağlayarak takip ettiğini görürse , hastası varsa iyileşeceğine, çocuk bekliyorsa sağlıklı bir çocuğu olacağına işaret sayılır. Bir kimse kendi cenazesinin arkasından yabancıların ağladığını görürse, o kişinin adı hayırlı anılır. Cenazesinde kalabalık ne kadar çok olursa yaşamı da o nisbette rahat olur. Bir kimse rüyada cenaze işlerini düzenlediğini görürse, o kimsenin yakın bir zamanda evinde bir düğün töreni olacağına işarettir.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder