23 Mayıs 2012 Çarşamba

Rüyada Azrail (A.S.) Görmek Nedir ?


Rüyada Azrail (A.S.) Görmek Nedir ; Rüyada Azrail (A.S.)’ı görmek, Yüce Allah’ı seven kimsenin arzusuna kavuşmasına , darlıktan ferahlığa çıkmasına veya müjdeli haber almasına işaret eder. Rüyada Azrail (A.S.)’ı güler yüzlü görmek şehid olacağına işarettir. Onu öfkeli halde görmek ise ,tövbe edemeden öleceğine yorumlanır.
Hasta bir kimse, Azrail (A.S) ile güreştiğini ve ona galip geldiğini görse , sağlığına kavuşacağını gösterir. Eğer Azrail (A.S.)’in kendisine galip geldiğini görürse, öleceğine işarettir. Şayet işsiz bir kisme rüyasında (Azrail A.S.)’i görürse , şansının açılacağına işaret eder.


Rüyada Azrail (A.S.)’in elini öpmek, büyük bir mirasa konacağı olarak yorumlanır. Azrail (A.S.)’i görmek , bazen o kişinin ailesinden ayrılacağı veya bir kıtlık olacağına işaret sayılır. Azrail (A.S.) kimi zamanda salgın bir hastalığın işaretidir.
Rüyada Azrail (A.S.)’i görmek bazen hastaların ölmesine , büyük bir yangının çıkmasına veya şiddetli bir depremin olacağına yorumlanır. Kimi zamanda korcun unutulmasını, işlerin durgunluğunu çağrıştırır.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder