19 Mayıs 2012 Cumartesi

Rüyada Cehennem Görmek Nedir ?


Rüyada Cehennem Görmek Nedir ; Rüyada görülen cehennem , bazı rüyalarda da görüldüğü gibi çeşitli çağrışımlar yapar. Bazen kıtlığı veya cehaleti simgeler. Bazende kültür olarak tanımlanır. Kimi zaman ise rızıksızlığa , fesatlığa , kimi zamanda nasipsizliğe işaret eder. Ayrıca şeytanı yada zebaniyi çağrıştırır.
Bir kisme rüyada kendisini cehennemde olduğunu görse, rüyayı görenin büyük bir suç işlediğine hükmedilir. Bir kisme kendinin Cehennemde olduğunu ve tövbe ettiğini görse, tövbesinin kabul olunacağına işaret sayılır. Rüyada cehenneme girdiğini fakat tövbe etmeden çıktığını görse , rüyayı görenin bir daha günah işlemeyeceğine yorumlanır.
Bir kimse rüyada cehenneme girip orada yemek yediğini görse rüya sahibinin bağışlanmayacak günahlar işleyeceğine işaret eder. Eğer cehennemin şarabından içtiğini görürse, o kişinin hapse gireceği ve ölünceye kadar horlanacağına yorumlanır.


Bir kisme cehennemde günahkar insanların azap çektiğini görse , tövbe etmesi için bir uyarı sayılır. Cehennem zebanisi ile sohbet ettiğini görmek ise, o kişinin zalim biriyle işbirliği yaparak kötü işler yapacağına hükmedilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder